Om oss

Velkommen til Ur & Sånn!

I 1911 startet urmaker O. Johannesen sin forretning på Østre Torg i Hamar.

Tre generasjoner fulgte i hans fotspor. Siden fulgte år med urmaker Steinar Lilleaker ved roret. Foruten vanlig urmakeri har firmaet i mange år hatt reparasjonene av elektriske ur og måleinstrumenter i Hamar og omegn: Kraftselskap, Vinmonopolets rektifikasjonsanlegg og Norges Statsbaner med flere: Derav nå navnet Ur & Sånn AS.

Våre lokaler har huset urmakeri i 110 år, et levende håndverk.

I dag møter du 3 urmakere i butikk og verksted. Vi lever og ånder for tid og kvalitet. Vi leverer et godt håndverk og følger med i tiden. Vi har stor respekt for yrket og vi tar gjerne nye utfordringer hver dag, Verkstedet vårt er en tradisjonsbærer og her finnes utallige reservedeler fra uminnelige tider som hjelper oss å komme i mål. Vi er representert i styret for Norges Urmakerforbund, og har derfor en god oversikt over hva som rører seg innen faget.

Vi bestreber oss på å gi alle kundene våre en god opplevelse.

Kunden, som klokken, trenger omsorg og forståelse. Vi ønsker å bevare det beste av de minnene et ur gir. Vi restaurerer det gamle vegguret, lommeuret og armbåndsuret som har vist tiden i generasjoner før oss, og som har gitt stolthet og gode følelser.

Klokken du kjøper hos oss i dag kan også være en mekanisk innretning som kan glede flere generasjoner etter deg. Vi ønsker å være kjent for den gode opplevelsen, fagkunnskap og ikke minst kunne gi en god klokkeprat når du trenger det. Du og tiden er like verdifull for oss.

Kontakt oss

PROTID betyr ennå flere å dele utfordringer med.

Protid betyr for oss å utvide familien av dyktige håndverkere.

PROTID = 20 år med fokus på fagkunnskap og merkevare som leverer fordeler til deg som kunde:

  • enerett på enkelte Garmin-modeller
  • gratis forsikring i 6 måneder på klokker mellom 1.500,- og 50.000,- med mulighet til å forlenge
  • finansiering, Procard
  • kundeklubb
  • bytteordning i alle Protidbutikker
  • gratis lenkekorting i alle Protidbutikker

Vi er med deg hele tiden.

~ Protid